Ponad setka mieszkań od Victorii Dom w Olchowym Parku 5

Dział Public Relations

26.03.2024

Victoria Dom wprowadziła do sprzedaży 5. etap inwestycji Olchowy Park na warszawskiej Białołęce. W ofercie jest 106 mieszkań, których ceny zaczynają się od 353 600 zł.

Osiedle Olchowy Park 5, przy ul. Marii Callas, na Białołęce to 106 mieszkań z funkcjonalnym układem od 1 do 4 pokoi w metrażu od prawie 27 m2 do 79 m2 powierzchni. “W trakcie realizacji naszego projektu budowlanego osiągnęliśmy znaczące postępy. Aktualnie koncentrujemy się na pracach żelbetowych dotyczących kondygnacji naziemnych obiektów oraz elementów konstrukcyjnych części podziemnej. Na froncie od ulicy M. Callas zakończyliśmy wznoszenie trzech kondygnacji naziemnych, przechodząc do etapu realizacji stropodachu. Jednocześnie, w pozostałych segmentach budynku, nasze zespoły intensywnie pracują nad konstrukcją żelbetową pierwszego i drugiego piętra. Zapraszamy do śledzenia bieżących postępów prac na placu budowy poprzez naszą stronę internetową, gdzie regularnie udostępniamy aktualizacje i zdjęcia dokumentujące rozwój projektu  mówi Ewa Rathe-Głowacka, dyrektor marketingu Victorii Dom.. Zakończenie budowy i przekazanie kluczy do mieszkań planowane jest na IV kwartał 2024r.

Olchowy Park to osiedle, które zdobywa uznanie klientów dzięki połączeniu nowoczesnej, niskiej architektury z urokami otaczającej przyrody. Każde mieszkanie stanowi przemyślaną całość spełniającą potrzeby i zaspokajają poczucie komfortu najbardziej wymagających klientów. Według E. Rathe-Głowackiej ofertą interesują się przede wszystkim młode rodziny i osoby, które szukają ucieczki od zgiełku dużego miasta. – Mieszkańcy Olchowego Parku mają w pobliżu kluczową infrastrukturę miejską, w tym szkoły, przedszkola, sklepy oraz placówki medyczne. Osiedle otoczone jest zielenią i terenami spacerowymi, które stanowią oazę zieleni w substancji miejskiej. Mieszkańcy mają do dyspozycji wiele miejsc do piknikowania, relaksu i aktywnego wypoczynku mówi dyr. marketingu Victorii Dom.